Multak emléke : A dicső Rákoczyak - Doby, Anton, feöldi
Pokračovanie historickej štúdie humenského historika Antona Doby feöldi zo života Františka Rákociho 2. (Ferencz Rákoczy). V tomto pokračovaní zachytáva obdobie rokov 1710-1713. Je doložená bohatou skrytou bibliografiou.