Nyilvános nyugtázás és köszönet
Verejné poďakovanie a vyúčtovanie Humenského dobrovoľného hasičského spolku (A homonnai önkéntes tüzoltó egyesület) za finančné príspevky, ktoré získali na svoju spoločenskú zábavu dňa 3. 02. 1906. Menoslov a výška príspevkov.