Néhány szó a fogak ápolásáról - Gonda, Samuel
Zubný lekár Samuel (Samu) Gonda, ktorý vo februári 1906 prišiel do Humenného dočasne pôsobiť, prihovára sa obyvateľom Humenného a okolia . Poukazuje na nutnosť toho, aby aj menšie mestá mali svojich zubných lekárov.