Nyilt levél a homonnai "Chewra Kadischa" tagjaihoz - Klein, Ľudovít
Pokračujúca polemika na stránkach novín ohľadom židovského pohrebného spolku Chewra Kadischa v Humennom. Druhý list vznikol z popudu toho, že menovaný nedostal odpoveď od židovskej obce.