A Sztropkói anyakönyv hamisitójának...
Informácie o výsledku súdneho konania vo veci falšovania matriky v Stropkove. Najviac falšovaných matričných záznamov vyhotovil Dr. Viliam (Vilmos) Grünfeld. Prehľady o ostatných falšovateľoch.