Köszonet nyilvánitás - Janka, Karol
Verejné poďakovanie kalvínskeho farára z Humenného všetkým dobrodincom, ktorí finančne prispeli na podporu nemenovaného chorého spoluobčana. Menovitý prehľad darcov medzi ktorými sú učitelia, farári, úradníci i obchodníci.