Néhany szó a fogak ápolásáról - Gonda, Samuel
Štúdia stomatológa Samuela (Sámuel) Gondu, ktorý začiatkom roku 1906 prišiel pracovať do Humenného. V článku poukazuje na nutnosť ošetrovania chrupu ako aj na potrebnosť zubných protetických prác.