Jótékony adomány
Správa o tom, že v rámci dobročinnosti grófka Tivadarné [?] Andráši (Andrássy) prispela finančnou čiastkou 200 korún na renováciu rímskokatolíckeho kostola v Ľubiši. Zásluhy na usporiadaní fary i renovácii kostola má tamojší farár Ferdinand (Nándor) Kálmán.