Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, Viktor
Výpis zo súdneho oznamu ktorým sa vyhlasuje dražba na mejetok Marty Dedinszki v prospech dražiteľa Štefana (István) Koruntzik. Vydražovať sa bude menovanej majetok zapísaný v pozemkovej knihe nehnuteľností obce Kamenica nad Cirochou pod č. 33. Súdny oznam vyhlásený v Humennom dňa 15. 11. 1905. Samotná dražba sa bude konať v obci Kamenica nad Cirochou 23. 02. 1906.