A kath. kör mulatsága
Glosa kladne hodnotí akciu Humenského katolíckeho kruhu, t.j. spoločenskú zábavu, ktorú usporiadali v Humennom dňa 18.02.1906. Akcia priniesla pre spolkovú pokladňu 500 korún. Čestnými predseedami spolku sú Dr. Alex (Elek) Toronszky a Štefan (István) Kuttka.