A csodák birodalmából : Héber rege) - Waller, Móric
Hebrejská poviedka. [Autor je regionálny. Kníhkupec, tlačiar a publicista z Humenného. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]