Nyilvános számadás és nyugta - Palyó, Michal; Punday, Ján
Text verejného finančného vyúčtovania Humenského katolíckeho spolku zo spoločenskej zábavy, ktorú usporiadali v Humennom dňa 18. 02. 1906. Text podpísal spolkový pokladník Ján (János) Punday a spolkový zapisovateľ Michal (Mihály) Palyó.