Választási mozgalom
Na predvolebnom zhromaždení v Humennom dňa 19.04.1906 Dr. Ármin Kelemen vyzval na postavenie protikandidáta grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy). Navrhnutý bol Dr. Ervín Moskovics, ktorý s vďakou odmietol túto kandidatúru.