Volt képviselőnk jelölése
Správa o prevolebnom zhromaždení, ktoré bolo v Humennom dňa 13.04.1906. Prehovoril na ňom ku voličom staručký opát Augustín (Ágoston) Szkurkay a kandidát do parlamentu gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy), ktorý vyše hodinu približoval prítomným politický stav krajiny.