Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, Viktor
Výpis zo súdneho oznamo o pripravovanej dražbe majetku Laczkó Katarína (Katalin) a spoločníci v Pichnom dňa 21.05.1906. Majetky menovanej zapísané v pozamkovej knihe č. 9 obce Pichné. Podrobný rozpis parciel a ich majiteľov. Dražba sa uskutoční v prospech dražiteľa Jakuba (Jakab) Jazdovicsa.