Beküldetett - Az igazgatóság
Zverejnenie textu obežníka Spotrebného družstva Trebišov a okolie (Tőketerebes és vidéke fogyasztási szövetkezet) zo dňa 20.03.1906. V rámci vlastenectva odmieta v ńom spolok podporu rakúskym štátnym občanom.