Halálozás
Správa o úmrtí učiteľa rímskokatolíckej školy v Humennom Jozefa (József) Goszányiho. Menovaný 48 rokov pôsobil ako učiteľ menovanej školy. Do dôchodku šiel roku 1904. Pohreb mal v Humennom 22. 04. 1906.