Tömörüljunk a magyar ipar támogattására ! - Szkurkay, Ágoston 1828-1918; Janka, Karol 1872-po r.1940
Predvolebné zhromaždenie v Humennom 20. 04. 1906 malo o.i. slúžiť aj na podporu uhorského priemyslu, t.j. pri nákupoch uprednostňovať tovar domácej výroby