Nyári mulató megnyitása - Mandl, Samuel
Oznam o tom, že obchodník Samuel (Samu) Mandl z Humenného otvára v máji 1906 letnú záhradu a súčasne oznamuje, že premenoval svoj obchod "Hét sváb" na "Tulipán".