Képviselő jelölő értekezlet
Referát o predvolebnom zhromaždení za volebný obvod Humenné, ktoré bolo 20. 04. 1906 v Humennom. Predsedal mu Augustín (Ágoston) Szkurkay - opát, zapisovateľom bol Karol (Károly) Janka a príhovor predniesol hlavný slúžny okresu Humenné - Mikuláš (Miklós) Haraszty.