Főispáni installáció
Správa o tom, že v Sátoraljaújhely bol v máji 1906 slávnostne inštalovaný do funkcie hlavného župana Július (Gyula) Meczner [šlachtický predikát "deteki és tengerfalvi"]. Jeho pôsobnosť na celom území Zemplína