Multak emléke
Správa o tom, že týždenník Homonna és Vidéke, ktorý uverejňoval v rubrike Multak emléke (Pamäti minulosti) historické články na pokračovanie vyslovujú autorovi, humenskému historikovi Antonovi (Antal) Dobymu poďakovanie.