Nagymihályi díszpolgára
Správa o tom, že mestské zastupiteľstvo Michaloviec navrhlo (väčšinou zainteresovaných už aj schválilo) vymenovaťprávnika, panského správcu majetkov grófa Dionýza Andrášiho (Dénes Andrássy), Štefana (István) Sulyovszkého za jeho aktivity smerom k mestu Michalovce za jeho čestého občana