Borzalmas tűzvész
Opis najväčššieho požiaru v Humennom za posledné desaťročia. Vypukol nad ránom 6.05.1906 a pre silný vietor sa rýchle rozšíril. Najväčšie škody utrpela firma Klein Dávid a syn, ktorým vyhorel aj veľkosklad. Hlavný slúžny vydal nariadenie, podľa ktorého od tohto času sa všetky strechy musia pokrývať už len nehorľavým materiálom, t.j. pokrývanie striech musí byť škridlami, plechom alebo eternitom.