Miniszteri biztos
Správa o tom, že za komisára k maturitným skúškam na vyššej obchodnej škole v Humennom v roku 1906 bol vymenovaný penzionovaný riaditeľ János Jovás (neuvádza sa v článku kde pôsobil).