Nyári táncmulatság
Správa o pripravovanej tanečnej zábave dňa 4.06.1906 na Podskalke pri Humennom. Hlavným organizátorom je Humenský samovzdelávací kruh živnostenskej a obchodníckej mládeže (A homonnai iparos és kereskedő ifjak Önképzökőre).