Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, Viktor
Výpis zo súdneho oznamu o dražbe, ktorá sa uskutoční 30. 06. 1906 v Snine. Vydražovaná je spoločnosť Vaskó Jánosné és társai v prospech spoločnosti Zsír András és társai. Majetky vzdražovaných sú zapísané v pozemkovej knihe Sniny č. 34 - uvedení sú aj spolumajitelia. Oznam zverejnený v Humennom 26. 03. 1906.