Nyilvános számadás és nyugtázás - Az elnökség
Text vyúčtovania z tanečnej zábavy, ktorú usporiadal Humenský samovzdelávací kruh živnostenskej a obchodníckej mládeže v júni 1906. Príjmy, výdaje a čistý zisk. Menoslov prispievateľov.