Nőegyesületi közgűlés
Referát za zasadania humenského židovského dobročinného ženského spolku, ktorý organizoval dňa 20. 06. 1906 výročnú schôdzu. Odzneli príhovory funkcionáriek, tajomníčka oboznámila s finančnou situácioou, s nadáciami, ktoré pri spolku pracujú. Finančný stav spolku 6 597,01 korún.