Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, Viktor
Oznam o konaní dražby č. 2902/1906 dňa 7.07.1906 v obecnom dome Vyšná Jablonka. Vydražovaný bude majetok spoločnosti Hersch Leib Chainovics v prospech dražiteľa Xily Chainovics. Majetky vydražovaných sú zapísané v pozemkovej knihe č. 94 obce Vyšná Jablonka. Podrobný rozpis majetkov podľa parciel a spolumajiteľov.