Uj füszerüzlet
Správa o tom, že v Humennom si v júni 1906 otvoril obchod s koreninami Alexander (Sándor) Dobrovolszky. Menovaný bol dlhé roky obchodným zástupcom spotrebného družstva v Prešove. Obchod si otvoril na Hlavnej ulici Humenného.