Esküvő
Správa o sobáši obvodného notára Andreja (Endre) Adorjána, ktorý pôsobí v Koškovciach s nevestou Annou (Anuska) Peiszerle v Humennom 10.07.1906. Slávnostná večera bola u rodičov nevesty v Adidovciach.