Majális Szirtalján
Správa o tom, že tanečná zábava, ktorú organizovala panská mládež Humenného na Podskalke v júli 1906 sa nevydarila. Kritika toho, že nároky sú vysoké ale urobiť preto niečo sa málokomu chce.