Pályazat körorvosi állásra
Oznam o vyhlásení konkurzu na miesto obvodného lekára v stropkovskom okrese v júli 1906. (Toto miesto lekára je opätovne zriadené. Plat bude 800 korún + 200 korún cestovné. Prihlášky je potrebné podťa do 16.07.1906. Vyhlásenie výsledkov bude 19.07.1906