Egy fejlődő városka
Glosa negatívne hodnotiaca pomery mestské v Humennom a v Sečovciach v júli 1906. Negatívne porovnanie v neprospech Humenného, ktoré pre niekoľkými desiatkami rokov bolo najrozvinutejšie mesto Zemplínskej župy a dnes zaostalo oproti Sečovciam, ktoré majú už zavedenú elektrinu a na jar tam budú asfaltové cesty.