Szinház
Kladné hodnotenie divadelnej spoločnosti pod vedením riaditeľa F. Juraja (György) Micseyho, ktorý je staviteľom a nie hercom. Jeho domovská scéna je v Prešove, Mukačeve a Sátoraljaujhely odkiaľ vykonáva divadelné zájazdy. Menoslov hercov.