Esik... - Szabó, Vojtech, negyedi
Fejtón. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, MÉL sa neuvádza. Szinney v 13. diele na str. 171 uvádza advokáta (1808-?). Ostáva na prebádanie.]