Árverési hirdetményi kivonat
Výpis z dražobného oznamu č.883/1906 vydražovaných: Šalamona a Judy Weinberger. Ich majetky sú zapísané v pozemkovej knihe Stropkova č. 213 a 360. Verejná dražba bude 9.05.1906v Stropkove