Pártoljuk a tüzoltók mulatságát
Výzva občanom Humenného, aby podporili spoločenskú zábavu, ktorú poriada Humenský dobrovoľný hasičský spolok (A homonnai Önkéntes Tüzoltó Egyesület) na Podskalke pri Humennom dňa 5.08.1906.