Ingyenes műhimzési tanfolyam a hölgyek részere
Oznam o tom, že v Humennom sa usporiada bezplatný kurz strojového vyšívania pre dámy v dňoch 6.-20.07.1906. Organizátorom je účastinná spoločnosť Singer (Singervarogép részvénytársaság). V prípade záujmu a kúpy strojov košická pobočka zorganizuje aj ďalšie kurzy. Zodpovedným pracovníkom spoločnosti v Humennom je Jakub (Jakab) Stern.