Egyesületi élet
Referát zo zasadania a voľby predstavenstva Humenského grajciarového spolku židovských dievčat (A homonnai Filléregylet) nakoľko ich predsedníčka Gizela Speiser sa vydala [Hermanné Meisels]. Predsedníčkou sa stala Oľga Friedmann, tajomníčkou Irena Kranzthor, pokladník Irena Friedman. Menoslov členiek spolku. Kultúrny program.