Pályazat segédjegyzői álasra
Vyhlásený konkurz na miesto pomocného notára do Sniniy. Podmienky konkurzu. Termín prihlášok 31. 07. 1906. Konkurz vyhlasuje barón Ľudovít (Lajos) Fischer, hlavný slúžny v Snine.