Pályazat segédjegyzői állasokra
Oznam vyhlasujúci konkurz na obsadenie miest pomocných notárov do obcí Vyšná Radvaň [Radvaň nad Laborcom] a Kamenica nad Cirochou v auguste roku 1906. Konkurz vyhlasuje hlavný slúžny humenského okresu.