Ingyenes mühimzési tanfolyam
Oznam o bezplatnom organizovaní kurzu strojového vyšívania v Humennom, ktorý začal 6.08.1906 a na ktorom ešte privítajú záujemkyne. Organizátorom je Singer, účast. spoločnosť.