Tanügyi értesités
Informácia zo správy kanonika Andreja (Endre) Lehoczkého, ktorú podával o rímskokatolíckych školách v cirkevnom obdvode Snina. V správe boli zachytené školy, ich majetok, menoslov učiteľov podľa obcí a ich pedagogické výsledky.