Nagy országon keresztül - Leopold, Gyula [?]
Cestopis opisujúci Belgicko, Holandsko, Nemecko a Rakúsko. [Autor je pravdepodobne regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie.]