Braun Henrik fogtechnikus Homonnán... - Braun, Henrich
Inzerát zubného technika Henricha (Henrik) Brauna z Humenného ktorý v auguste 1906 začal prevádzkovať svoju prax. Rozpis širokej škály prác, ktoré ponúka od opráv protéz po vyhotovenie nových. Sídli na Hlavnej ulici v dome Havas Gerson.