Személyi hír
Správy z verejného a spoločenského života Humenného prinášajú informáciu o tom, že do Humenného aj s rodinou prišiel na dlhodobú dovolenku okresný sudca z Martina Ernest (Ernő) Láng; riaditeľ meštianskej školy v Humennom Alex (Elek) Cseh sa vrátil v auguste opäť do Humenného. Počas neprítomnosti ho zastupoval Ľudovít (Lajos) Ugray.