Szinház
Správa o tom, že divadelná spoločnosť Juraja F. Micsey-ho predĺži v septembri 1906 hosťovanie v Humennom pre veľký úspech. Do obehu budú dané ďalšie permanentky, čo zrealizuje tajomník spoločnosti L. Péchy.