Szinház - R.
Kladná recenzia divadelných predstavení divadelnej spoločnosti Juraja F. Micseyho v Humennom v dňoch 3.-6.09.1906. Predviedli operety: Gül baba, János Vitéz, Aranyvirág a Bőregér. Herecké obsadenie.